Promenad och promenad.

Måste berätta om min fredag. Började med att matte och jag åkte till Boulognerskogen och promenerade drygt en timme, och träffade så många voffsingar. men bäst av allt var alla snälla tanter och farbröder som pratade med mig. Alla säger " åååå, så söt, hur gammal, vilken sort, va´heter du osv. "  Tur att matte orkar svara, för jag vill ju bara gosa med alla. Så kollade vi på minst tjugihundra fåglar, änder hette dom visst. När vi kom hem så tog vi en tupplur på en timme, i mattes säng förstås. Senare på kvällen tog vi en långpromenad, och då träffade jag Wilma, en goldenvalp på 5 månader, det var kul. Trodde nästan det var en syster, för vi var så lika, men hon var större.  Men sedan så sov jag hela kvällen och natten.

Slask pussar från mig.

Mina polare

Jag har i och för sig många polare, för jag är ju så söt och go..Det finns ändå några som betyder lite mer och det är förstå och främst mina 2 benta kompisar Nils och Agnes..När dom kommer brukar vi busa jättemycket, men jag får inte hoppa och bita dom säger matte..?? Jag vill ju liksom bara provsmaka lite ju.

Visst är dom mysiga.??

Hos dom bor ju bullterriern Rut, ni vet en sån där kamphund som äter små hundar som mig till frukost:)


Ni ser hur hon är, här håller hon på att äta upp babysyster Lisa..huh

Slickar och pussar.....

Älskar dig

Matte du är bäst i världen och jag ÄLSKAR dig..
Du är så varm och go...Visst är hon mysig min matte??
Det bästa är att hon bara är MIN

(ps.tack Carola för att du hjälpte mig, mina tassar och tangentbordet funkar inte så bra)


vov vov

Hej, började dagen med att matte väckte mig halv åtta. Lite senare tog vi en promenad, och vet ni va´? jag träffade Fanny och Snobben, två små vita voffsingar, aaa gissa om dom är söta, mmmmm.  Sedan drog matte iväg en stund, och då blev jag ledsen, fast husse var ju hemma förstås, men matte är ju bäst hon. Så fick jag gå in till mormor och morfar en sväng, alltid trevligt de´,dom har så mycket gottigottgott dom, tex MORÖTTER, det bästa jag vet, efter matte förstås. På em. kom Agnes och Nils hit till mig, och matte knäppte kort som vi skulle visa, men det funkar ju inte på mattes dator, så vi får ta det senare då. Nu vill jag gå upp och sova i mattes sköna säng, ( jaja, jag vet, men jag sover med matte varje natt, så de´så. myspys) Men hon ska väl sitta vid datorn en stund till hon.

Nattinatti

Premiär..

Det här är mitt första inlägg på min blogg..Jag är en liten drottningliknande blandistjej på 3 mån.

Idag har jag varit hem till min kompis Rut och hälsat på.
Rut är en stor otäck bullterrier med stooooora tänder:), fast hennes matte Carola är snäll.

När jag sitter eller ligger säger hon att jag är duktig och så får jag en gotta.
Det var Carolas idè att jag skulle få en egen blogg så att alla kan få se hur söt och go jag är...

Det är även hon som hjälper mig att skriva nu..Jag ligger i hennes soffa och vilar, tänk det får jag inte göra hemma..

Får nog komma hit oftare:) då får jag ju även träffa lilla Nisse som är min bäste vän..Det är vi som pussas på kortet här nere.Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0