LÄNGESE`N.....

hallå, ja nu var det länge sedan jag skrev, men har varit så mycket nu så det har inte blivit av. så är ju mattes data lite knäpp emellanåt så matte inte vill starta den. Hon vill ju bara lägga in massa bilder på lilla mig, men det funkar ju inte, och då blir hon lite småsur. Idag blev hon arg och tänkte nästan dra iväg och köpa en ny..........................mmmmmm.
Iallafall så hade jag en mysig midsommarafton, vi var hemma och hade lite främmande på gomat, det tycker jag är kul. Vi satt på altan hela kvällen till kl var nästan två. Då tog matte och diskade och plockade undan, sedan låg vi i lillstugan, det är sååå mysigt så. Jag vill ligga där varje kväll, så när matte borstar tandarna så går jag ut och lägger mig på verandan till lillstugan, och då fattar matte att jag vill sova där. Och matte som gör allt för mig, ja, hon säger..... ska vi sova i stugan igen då, lillgumman... då blir jag så glad. På midsommardagen var vi till stugan och jag hade så kul, sprang runt i skogen och kollade lite, törs gå en längre bit nu ensam. Så tog vi en båttur ut på sjön och vi hade fika med oss, och så åkte vi till Smörnäs och köpte glass och tog en runda i spåret där. Men det såg ut att bli ösregn så vi gick tillbaka till båten och åkte hem, det blev bara en liten skur. När vi kom till bryggan så hade grannen främmande på sin brygga, en liten vit vovve som heter Sally, först var vi lite blyg, jag går ju inte hem till grannen utan matte jag, så vi stod på varsin brygga och viftade på smårumporna. Efter ca en timme vågade Sally komma till mig, men då ni, då blev det fart. vi sprang runt runt och hade skitkul. Det visade sig att Sallys husse och matte varit ända till Jämtland och hämtat henne, och det var hos en kusin till min matte, konstigt va??
Nu får jag inte skriva längre för matte och husse har packat bilen full med grejer och vi ska dra till stugan och vara kvar till söndag, få se om jag törs bada då, jag är ju lite fegis, men igår tvättade jag tassarna i polen, så det så. Så tänker matte dra upp några fiskar säger hon.Då blir det väl livat i båten. Jag hör av mig efter helgen och berättar mera, så får väl matte lägga in alla kort från midsommar då, jag hade en midsommarkrans jag. Ha de´bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0