Så jädrans trötter........

Hej, ja i går sov jag hela dagen, var bara ut och gjorde ifrån mig, sedan upp i mattes säng igen, eller framför elementet i sovrummet. Var s¨å jädrans trötter sen Tora var här. Men kul hade vi. I dag har jag mest sovit åsså, är ju ett så jädrans tråkigt och kallt väder.  Matte och jag har varit ute och lekt en stund medans husse har skottat av alla taken igen.  Så kom Sanna på besök, och fasen va gla´jag blir. Så har jag varit med mormor och morfar på dagen en stund. Legat framför öppna spisen och fått lite härlig värme. Nu ska vi sova igen, hoppas det inte är en massa snö i morgon när man vaknar.
 Nattinatti på er..


Vilken vecka det har varit...

Det började i måndags då tvillingarna kom hit. Vi var ute och lekte i snön hala dagen, När vi frös så gick vi in och kollade på en film, och jag fick ligga i soffan mellan dom. Jag somnade av en liten stund. Sedan var det ut igen , efter maten,och åka lite pulka och busa innan dom skulle åka hem. Sedan sov jag skönt hela natten, och sov till klockan elva på tisdag förmiddag, och då kom Lasse med Tora vovven igen. Då ni... då blev det helröj ute i snön. vi hade så kul så kul. Ja jag ville att Tora vovven skulle stanna kvar många dagar. Men när dom åkte hem sa Toras husse " Tora kommer till dig på torsdag ", ååååååååååå va långt det är till torsdag då.   Igår var jag mest inne hos mormor och morfar och låg i finsoffan framför öppna spisen och myste.

I dag kom stora dagen.... då Tora kom. Matte åkte till Forsbacka och hämtade henne kl tio. Då blev jag alldeles vild och hoppade på Tora och  ja, jag vet inte, blev bara såååå lycklig. Vi lekte ute i  1½ timme  innan vi gick in och fick mat. Sedan smög vi iväg in till mormor och morfar och fick lite gotta. Matte och husse trodde att vi låg uppe i mattes säng och sov. Sedan var vi ute och busade en stund till innan vi fick gå på en långprommis på drygt en timme. Vi gick runt Åbyfors och gick över gamla bron, det var lite läskigt tyckte jag.  Sedan var vi ute och lekte flera gånger till innan Toras matte kom kl fem och hämtade henne.  Jag blev ledsen när hon åkte, men matte sa att hon snart skulle komma till mig igen. Nu måste jag sova igen, har nyss varit ut och gjort ifrån mig. Skönt de.  Natti natti på er.


 Visst är vi fina då????


 Vi har så kul vi.....


Slaskiga pussar från mig till er......


Alla <3 Dag...

Idag är det Alla Hjärtans Dag. jag vet att jag får nå´gotta, för när matte hade varit och handlat, så luktade det
" götta " i väskan. De gjorde faktiskt de´.  Så ska jag gå in till mormor och morfar med chokladhjärtan och en fin blomma. Då blir dom glad.


Så kom dom då....

Dom där tvåbenta småttingarna. Fasen va vi hade kul. Vi åkte pulka i backen, så lekte vi med min boll och jagade varandra. Var ute hela eftermiddagen till kl halv fem. Då gick vi in och åt mat innan barnens mamma Carola kom och hämtade dom. Jag somnade bums vid TV:n jag. Matte sa att jag drömde att jag sprang i snöbacken, för mina småfossingar ville inte ligga still. Visar några kort från snöbacken. 
Ha de bra.


 Agnes och jag åker pulka....


 Nils och jag åker pulka....
 Här har det blivit kväller...


Jag längtar och längtar .....

till kl två, för då ska matte dra iväg och hämta dom där små tvåbenta, då ska vi leka i snän. Dom brukar åka pulka, och jag springer bredvid. Sedan så leker vi med bollen. De är skitakul de´. Jag vaknade kl halv tio idag, och somnade kl nio i går kväll, så nu är jag utvilad. Men ska vila en stund nu. Har lekt med matte i snön en stund och då blev jag kall om mina gotassar, men natte hjälper mig att värma dom.  Visar bilder på tvåbenta barnen senare ha de bra.

LITE BILDER PÅ MIG....
ÅÅÅ.... va skönt väder det var idag......

Först sov jag länge, sedan tog Matte och jag en långpromenad, hon hade förstås kameran med sig och fotade massa fina vyer, men jag blev åsså med på nåt kort, ( konstigt va, ). Sedan var vi in till mormor och morfar och fikade lite, och jag fick ett riktigt glädjefnatt och sprang ut i snöhögarna och runt runt. Ja jag fick massa spring i fossingarna.  På eftermiddagen så somnade jag i mattes säng och sov till kvällen då det var matdags. ( jag är duktig att äta nu säger matte ), Efter maten blev det en prommis med husse, och nu har jag sovit igen, och ska väl sova för natten nu, bara matte kunde komma nån gång då.  Ha´de´bra.....
Förresten så träffade jag Snobben idag. Han är jättesnäll.

Matte skulle lägga in nån bild från idag, men det funkade inte, typiskt då, tar det sedan.

Nu har Matte lekt lite igen .....

Min Matte tycker om att sitta vid datorn och pyssla med foton, ja hon sitter hela nätter ibland. jag tycker hon ska sova med mig.... så de´så...


OJ OJ OJ va´mycket snö det har kommit......

Hej, ska väl skriva ner några rader igen, det blir inte så ofta, men min matte har ju nästan aldrig tid att hjälpa mig. Men jag mår bra. Det är ju ganska skönt väder ute nu, så man slipper frysa.  Imåndags var dom där tvåbenta småttingarna här med mig, så vi var ute och lekte i snön och åkte pulka eller va det heter. Jag sprang upp och ner i backen varje gång dom åkte. Å fasiken va kul de var.  En dag när jag låg och sov, så kom Lasse hit och hade Toravovven med sig, å då skulle ni se vilken jädrans fart de var på oss i snön. Matte trodde det var yrväder. Nästa torsdag ska Matte hämta Tora så hon ska vara med mig hela dagen, då blir de ös. I går när Matte och jag tog en prommis, så träffade jag en liten snäll vovve, ja vi blev kompisar vi, de va en kille faktiskt. Min Matte sa att han nog var för gammal för mig, för han var åtta år. Han var ialla fall snäll. Så kom ju Abbevovven hit en dag åsså.  Vet ni, idag när jag låg inne hos mormor och morfar och vilade ögonen en stund, så plingade det på dörren. Carola kom och jag blev så glad när jag såg lilla bäbis Lisa, så jag såg inte att Nora vovven var med.  Men då blev det fart igen.  Men Nora är ju gammal hon och orkar inte busa så mycket, men vi hade kul ändå. Hon ville nästan bara vara inne och leka, å jag vill ju vara ute jag. Hon skulle komma en annan dag åsså. De är så kul med Nora, för nu kan Matte slappna av, förr trodde hon att Nora skulle äta upp mig, eller smaka lite på mig. Men Carola sa åt Matte att Nora äter inte hundar. Då blev Matte lugn.  Nu ikväll var jag så trötter så jag somnade vid brasan. de är myspys de.  Nattinatti.


RSS 2.0