HEJ PÅ ER ALLA............

Ja, då är det en ny dag som blivit sovdags. Har mest legat ute idag igen, som vanligt. Idag har matte varit borta flera gånger, å de gillar inte jag. Först stack hon iväg med bilen, så fixade hon mat till mommo och moffa, sedan tog hon cykeln och drog till frissan, å int för att ja vet va´de´ä´fö´nåt, men hon kom hem och hade cyklat så fort så håret hade blåst av. vet ni va.....jag tyckte matte var finare med hår på huvudet.  Tänk om jag skulle till frissan och klippa bort det mesta, inget kul alls. Uscha va fästingar det är nu. Matte tog tre på mig i går, så idag har hon köpt nå fästingdroppar som hon ska droppa på mig, smart va. Nu är det ju sova som gäller säger matte.

Så här JÄTTEÄCKLIG är dom , fästingarna.


Matte fotade mig nu ikväll när jag var ut på sista pinksvängen. Fin GOVOVVE, säger matte.


OJ, VILKEN DAG.....

Ja, idag har det varit mycket tvåbenta hit, och så en fyrbent åsså, Tora så klart. Började med att Sanna kom, vi satt ute och solade lite. Sedan kom Lars, då blev det fika. När han skulle dra kom Carola och Agnes på cykel. Sedan Yngve och Barbro. Vi satt ute och fikade och mommo och moffa var åsså med. Kul va?. När alla hade åkt hem tog matte och jag en skaplig prommis, å´fasen va trött jag blev, och slö i värmen. Så skulle matte ta och diska, då kom husse hem från stugan, och så kom Lasse, Lena och.................ja gissa. Toravovven så klart. Jädrar i brallan så lycklig jag blev.  Vet ni va Toras husse och matte sa???? Jo att matte och jag skulle åka hem till dom på fredag, då får jag busa med Tora och en till vovve kanske. De ni............Husse är nog i stugan då.
Dags att sova igen.  Matte ska väl sitta uppe en stund till och göra klart dockkläder som är beställda. Nattinatti.


Sitter och väntar på fika......


GRATTIS MATTE..........................på din dag idag, och grattis alla andra mattar åsså. I morse fick matte många blöta slaskiga pussar av mig. Hon gillar de´. Vi har haft en lugn, skön, solig helg. Husse drog till stugan i fredags och kanske kommer hem i kväll. Idag ska vi gratta mommo, så blir det väl en långprommis åsså. Nu ska vi slå in paket till mommo, då får jag vara med och trassla lite med snörena. Ha´de´bra.


 SMARRIGT.....eller


Så här gotta åt vi igår när Carola, Sanna och Agnes kom till mig. Jag har tur att Matte inte äter grädde, då får jag hennes. Smart va´.


RSS 2.0