Hej.

Nu var det länge sedan jag skrev, men min matte har inte haft tid att hjälpa mig, hon har ju som jag berättat förut, haft så mycket annat.  Själv har jag inte heller mått så bra, mest legat och sovit och varit med matte. Men idag har jag varit ute i solen. Har myst i gammelkärran och så klart i min solstol. Jag trivs när solen skiner. Ska försöka skriva mer en annan dag, men ha det bra. Visar några kort hur mysigt jag hade idag.
Fortfarande jobbigt....

och min matte är alldeles slut. Hon har bara sovit några timmar varje natt och hon drömmer bara om en massa telefonnummer på väggarna, inte bra det. I morgon är det åsså fullt upp med läkarbesök, hembesök, telefonsamtal hit och dit. Så var dom hit och lagade trapphissen igen, så hoppas den funkar nu. Så vill jag att allt ordnar till sig snart, så jag och matte får tid att gosa mera på dagarna. I dag har jag legat nere i morfars säng och gjort han sällskap medan matte var till apoteket. Vi hade myspys vi.  Nattinatti


Moffa och jag.

 Vi håller om varandra vi.


TRÅKIG HELG.......

Ja, det blev ingen rolig helg här hemma, det blev rena kaoset. Det hände så mycket både onsdag, torsdag och fredag, så min matte har haft en jättetråkig helg, och när matte mår dåligt blir jag åsså dålig. Så fortsatte det ju med fortsatt jobbigt både lördag, söndag och måndag. Tur att carola var här fredag och lördag och hjälpte min matte. I morgon kommer det massa folk hit och matte ska få hjälp med allt. Hoppas. Jag vill ju ha min matte för mig själv jag. Lill-Nisse kom iallafall i lördags så jag fick busa och gosa lite. I dag har jag mest legat nere hos mormor och morfar, och då blir dom så glad. Nu orkar jag inte skriva nå mer, ska pussas lite med matte, för då blir hon gla´. Får skriva lite roligare inlägg nästa gång.  Puss på er. 


 Passade på att sola lite på påskaftonen.
 Min Lill-Nisse som längtar efter sin vovve Nora som flyttat till himlen.Jag längtar åsså.


 Vi är kompisar vi, Lill-Nisse och jag.


RSS 2.0