oj...

Först blir jag lite sur när matte rycker i mig och säger att jag måste vakna..Vaddå? Det är ju mitt i natten och liten vovve som mig behöver ju få sova för att bli stor..Men så visar hon mig varför och oj så mallig jag blir..
Jag har fått en supersnygg present, en ny snygg blogg som passar en snygging som mig..Visst visst, hjärtan och rosa men vaddå..är ju en stor tjej nu.
Tack snälla Emma för att du förstår vad en tjej som jag behöver..

När jag nu ändå är vaken måste jag bara berätta om dagen i går..Var för trött igår för att skriva..Mina tassar och ben orkade knappt uppför soffan och då är det illa...Min favvo Carola kom hit och med var Rut eller inte?? mmm, hon var några strl mindre, kanske hade hon fastnat i tvättmaskinen?? Elsa hette hon visst och var en liten bulla...Blev lite rädd först men hon var snäll så OK..vi lekte i flera timmar...Har aldrig haft sån rolig kompis förr..
Carola skrev och sa att hon sovit hela dagen idag, har jag gjort med...Längtar redan tills vi ses igen, matte och carola har lovat att vi ska få springa och leka i veckan..

Nu måste jag fortsätta sova om jag ska växa och bli lika stor som Rut...Va avis hon ska bli när hon ser min snygga blogg..hihihihih..hon har ju inte ens en egen.


sorry för skadan på kinden..hoppas det läker till skönhetstävlingen du skulle på...


lite kort

Åh kan ni tänka er..Min matte har lärt sig, alldeles själv faktiskt att fixa med kort och göra fina collage..
Fast då datorn är lite knäpp så får tant Carola hjälpa mig att sätta ut dom..Saknar dig;)..
I helgen har jag bara varit ute och myst i solen, varm och skönt.






visst är jag en snäll och go vovve...allas lilla älskling.

GLAD OCH PIGG

Vov, vov på er.  Här är det en glad och pigg Ziiri som är i farten.  I dag har jag varit ute i solen nästa hela dagen, mysigt dä`.  Och vet ni, när jag kom in var jag hur trött som helst, och då lade matte en filt i hennes fotölj, å så sa hon  " lilla gogumman, du får sova i mattes fotölj,"  och gissa om det var skönt, sov hela två timmar.  Hoppas det blir sol i morgon åsså, då ska jag vara ute igen.   Ska jag tala om va jag gjorde idag då, nåt dumt?????   Jo, när husse och jag var ute på dagen, så lekte vi, men helt plötsligt sprang jag ut på cykelbanan en bit uppåt, och vem möter jag då om inte min egen lilla matte, på cykel. Hon blev jätterädd, och husse kom springandes. Jag lovar att inte göra om det, för det kommer så farliga bussar och bilar. Nu ska matte sova, så det är bäst att hänga på.

Nattinatti på er.

Pussar och kramar från Ziiri

vänner



Det är skönt att ha en vän att hålla tassen när man är liten.
Rut är min bästa vän

Kolla här då



Tant Carola har varit snäll och hjälpt mig fixat lite kort, ni förstår min matte hajjar inte sånt..Fast hon är bra ändå.
Jag vill visa Rut och alla andra hundkompisar hur bra jag har det när jag får äta i soffan:), ibland är det bra att vara lite dålig. Visst fick jag ett fint plåster hos djurdoktorn igår, Rut blev avis för hon har inte fått något när hon var där.Är man så söt och go som jag så får man ju fina saker. Carolas 2 benta baby Lisa var här för någon dag sen, då passade vi på att mysa..Det gillar vi båda.
Blöta pussisar till er alla....Nu ska jag slaska ner matte lite och vänta tills nisse och agnes kommer och busar..åh, dröjer så länge.

VOV VOV

Tjenare, det gick BRA hos veterinären, jag skriver mer senare, måste sussa en stund nu,  men ville bara tala om för Rut att dom rakade mig lite på ena tassen, åsså gjorde det lite ont, men matte höll i mig jättehårt och jag kramade henne ,och sedan  fick plåster på ena tassen, jag var så duktig sa dom så jag fick välja vilken färg på plåstret, å då tog jag grönt med fjärilar på. Det såg ut som sommar sa matte, men va ä de´. Matte sa att då får man bada ute i vatten som heter sjö, åsså får man åka båt på vattnet, de ni. Husse och matte ska köpa en flytväst åt mig, va de nu ä. lägger in lite bilder senare. Natti natti en stund.

Blöta pussar från Ziiri

VETERINÄR

HEJ , HÅLL ALLA TASSARNA FÖR MIG IDAG KL. 10.   DÅ SKA JAG TILL VETERINÄREN. JAG BARA DREGLAR OCH ÄR SÅ TRÖTT. VILL LEKA OCH BUSA, MEN JAG ORKAR INTE. HOPPAS JAG BLIR PIGG SNART, SÅ JAG FÅR VARA UTE I SNÖN.

PUSSIPUSS FRÅN ZIIRI

HEJ SVEJS

Ja nu är jag lite piggelin, men jag dreglar och har mig. Matte byter handdukar under min haka hela tiden. skönt att bli ompysslad. Idag har jag ätit ris och fisk flera gånger, och så har jag börjat dricka vatten själv åsså.  Matte var till veterinären idag och köpte mat till mig, men jag får vänta några dagar till innan jag får smaska på den. Så pratade matte med dom, och det var nog som morfar sagt hela tiden, tänderna. Man kan faktiskt bli dålig i magen och feber när tandarna vill fram.  Så de´så. I dag fick jag vara inne hos Mormor och Morfar ca 1½ timme alldeles själv utan husse och matte, för dom var till Sanna och grattade, och det gick bra. Och nu i kväll har jag varit på lite bushumör, men efter en stund blir jag trötter. Jag ska berätta för Rut att jag har fått MAT i SOFFAN i dag . Det tror jag inte att hon får. Jag orkade inte gå ner och äta så matte ställde upp skålen i soffan, det ni, det trodde ni inte. Undrar va´Rut säger. Avis kanske. Matte knäppte kort, och får väl slänga in dom sedan nån dag, för nu ska jag sova igen. Husse trodde att jag ville sova med han i kväll, men det ville inte jag, jag sover ju med matte jag, och vi har myspys vi. Kanske husse blev lite sur, typ, men vadå.
Godnatt på er.

 Matte ska torka min haka nu, den är dyngsur.

Lite piggare

Ja nu känner jag mig lite piggare, matte och Lotta var upp och köpte majsvälling, men det var inte nå gott, men smaskade i mig lite ändå. Så har husse och jag varit ut och pinkat och bajsat , och det var skönt. Sedan kom mormor in och hälsade på, då viftade jag på lilla rumpen, så glad blev jag. Lite ris och torsk har jag åsså ätit mera av, jag fick ligga i soffan och äta, har ni hört, jag som inte får vara i soffan annars. Matte matade mig. Nyss har jag varit ut och gjort mina behov igen, och matte blir så glad att jag inte har nån förstoppning. Men nu ska jag vila i soffan igen, det är mysigt de, husse och matte sa att jag nog ska få en liten bit av soffan att sova på sedan åsså. Det ni, Undrar va Rut säger då?
Hon får ju alltid ligga i soffan hemma hos sig, och är lite mallig för det. Men nu så.

Jag hör av mig senare eller i mörra.

Blöta goa pussar från Ziiri

Mår dåligt.

Godmorgon på er, ja jag mår inget bra idag, men har iallafall fått sova nere i soffan med matte i natt.  Jag var alldeles varm och måtte pyton, men blev lite bättre när jag fick kräkas i går kväll. För en stund sedan så ringde Carola och var orolig, och hon hade pratat med Sofia, (hon är dutti med voffsingar hon) hon sa att matte skulle koka mjölk, äggula och lite socker och ge mig lite, och kan ni tänka er, att det var SMASKENS för min lilla tomma mage.  Efter en stund fick jag kokt ris och torsk, men bara lite, och det var fint det.  Åsså  har matte matat mig med vatten i en babymugg. Tack Wilmas matte för tipset med riset. Hoppas jag piggar på mig nu, annars ska matte ringa till veterinären.  Jag som hade sett fram mot den här helgen, först få träffa Wilma igen och sedan åka på 18 års kalas till Sanna, men hon fyller ju inte förrän på måndag, så jag får väl gratta då. Nu ska jag sova en stund till, är såååå trötter. Och vet ni?????? Jag får LIGGA I SOFFAN. Husse sa idag att han trodde jag fejkade, för att få ligga i soffan, han vill inte visa att han är orolig. Men jag vet att han är det. Matte bara sitter med mig, men hon ska åka till köpis och köpa majsvälling, före det är bra. Puss på er. HÅLL ALLA TUMMARNA FÖR MIG ATT JAG BLIR BRA SNART.

jippie...

Vet ni..i morse ringde tant Carola och berättade att jag vunnit en ny blogg design av Emma..jippie..
Den kommer bli precis så fin som jag är:)

Vilken bra början på dagen..Nu ska  jag busa lite med matte

Carola, jag gillar din blogg också men du förstår, en sån som jag förtjänar det bästa.
Sliskiga pussizar

Söta vänner



Jag och Carolas lilla baby ligger och myser lite..Ni må tro att det var skönt, lilla Lisa luktar så gott..


Se så fin jag är


Carola fick tips om ett gratisprogram där man kan leka lite med korten..Tur att jag har Carola som hjälper mig för ni vet matte hon vet knappt hur man slår på datorn..
God natt allesammans, matte väntar i den varma goa sängen...mys

RSS 2.0