Hej igen...............

Ja igår började dagen med att vi stack iväg till stugan, jag blev inte glad när jag måste åka dumbilen, men det gick över. Väl vid stugan så började jag med att kolla runt överallt, var ju ett tag sedan jag var där. Sedan blev det ett springande och skuttande i skogen. Matte och jag hade jättekul. Hon gömde sig flera gånger och jag letade på henne och slickade henne i hela ansiktet varje gång jag såg henne bakom en buske eller träd. Men så skulle matte och jag ut och hämta lite mossa i skogen, men vi kom hem med ca 6 liter svamp. det var annat det. sedan vilade jag en stund, för jag blev lite trött i småfossingarna. Efter maten var det skogsröj igen, det är så roligt att springa i skogen, så var jag nere vid vattnet och klev i flera gånger. Matte kastade pinnar som jag fick hämta. Jag är bara lite rädd nu. Så blev det så fort mörkt, och vi skulle åka hem. Jag trodde vi skulle sova kvar där, för det brukar vi göra. Men nej då. När vi kom hem så slocknade jag på en gång och sov till kl 10 i dag. Det var skönt.

Idag när jag vaknade sa matte att vi skulle åka till stugan igen, vadå.... hade vi inte kunnat sova kvar då, så jag inte behövt åka så mycket bil. Men vet ni... Igår när vi åkte till stugan så var det för att matte skulle ha tallris, granris och mossa. Tror ni hon kom ihåg det igår?  Nej då, hon glömde ALLT bara för svampen..... som hon har för mycket av redan i burkar och frys. Men mycket vill ha mer..Haha.  Ja just ja, igår när jag stod på en sten i vattnet så tittade jag ner, ååå då såg jag en till vovve i vattnet, konstigt va.. Nu ska vi sova, natti natti.


Voff voff i tråkvädret.

Tjenare på er, ja nu har jag varit slarvig att skriva igen, men det är mattes fel, hon har inte tid, orkar inte o.s.v.
Det är ju så tråkigt väder alla dagar, så jag blir så trötter. Var med matte till stan i morse kl 7, vi skjutsade in Diddi och Sussi till busstorget, dom skulle ut och åka båt till Eckerö, jag skulle vilja följa med dom ja´, för ja´gillar ju att åka båt. Men husse har ju tagit upp båten från vattnet, så det går ju inte åka då, det är dumt. Hoppas han slänger i den i vattnet sedan igen. Jag ska åka till stugan i morgon, för matte ska ha nå tallris eller vad de var, å så granris och mossa. Hoppas hon lägger lite mossa ute så kanske kan leka med det. Så surrar hon om en julgran, va de´ska va´bra för. Hon tvättar fönster och springer runt på dagarna, å idag var matte å jag inne hos mormor och morfar och satt upp gardiner och dammsugit, det gillar jag. Matte dammsög mig åsså, för jag lossar så mycket hår säger hon, det gör hon åsså, så det så. Matte å jag har varit ute och spelat fotboll nu i kväll, och det är skitaroligt de. Jag springer som bara den. Lill-Nisse säger att jag är en jätteduktig måkvakt. Nä nu ska vi sova igen så det blir morgon fort. Nattinatti. Slänger väl in nån bild åsså.

Min lilla Go-Lisa när hon döptes. Här med hennes mormor och morfar. Alltså min egen lilla Matte. 


TÅRTA & PRESENTER..........

Ja, så har jag blivit ett helt år. Har haft en rolig och jobbig dag, tur att jag sov länge, ända till halv tolv då mormor och morfar kom . Matte trodde jag var dålig, men jag var bara såååå trötter.Mormor och Morfar hade med sig ett fat med potatis, fläskfile och sås, Mmmmmmuuummmmsssssss. Vi fikade och åt goda tårtan som matte gjort, jag fick en ny hundkorg, en regnväst med reflex, pipboll, märgben, tuggben, hundgodis, lördagsgodis mm. Sedan kom Carola och Agnes, blev skitaglad då, och dom hade åsså paket. Det var en gul pipgubbe, jag gillar sånt jag, gnagben med nåt smarrigt inuti, godis och tandgodis. Kanske inte matte behöver borsta mina tänder då, man vet aldrig. Sanna har varit här hela dagen. När alla åkt hem tog jag en liten tupplur i min nya sköna korg.  Å´nu är jag trött igen. Skickar några bilder från idag och ett collage från jag var liten och fick komma hem till matte och husse. Hej då, och tack för alla presenter, kommentarer och mail, jag blir så glad. Förresten så fick jag en hälsning ända från Stugun i Jämtland av lilla Tilde och hennes husse och matte. Skojigt det.


HEJ......JA´FYLLER 1 ÅR IDAG....JIPPPIIIIIIIIIIIIII.

Hallå där, jag fyller 1 år idag, kom på fika vettja.....Matte har gjort en smarrig tårta åt mig, å så har ja´fått presenter åsså, ni ska få se sedan. Måste hjälpa matte lite nu ja´.


1 ÅR....... GRATTIS ZIIRI..


TRÅKVÄDER................

Japp, då var det några veckor sedan jag hörde av mig igen, men det är ju matte som inte har tid eller lust, hon börjar balla ur tror jag, men har väl inte hänt så mycket mer än att jag mest är ute och leker och springer på dagarna. Synd bara att det är så tråkigt väder, jag vill ha sol så jag kan ligga i solstolen. Men jag brukar ligga ute vid garaget i solstolen och sova middag, å då kommer mormor och lägger över mig en filt. Gissa om det blir mysigt då? En dag när jag hade lite långsamt så tog jag och slaktade min goa fina hundkorg, så det var skumgummi, tyg, hundhår, ja allt i en enda röra inne på golvet. Men skitkul hade jag. Så går det när matte och husse bara är ute och jobbar och krattar på tomten. Men matte sa att jag skulle få en ny när jag fyller 1 år, och den ska jag vara rädd om.......kanske. Så har jag hunnit med att smita iväg några gånger igen, jag klättrade upp efter stenmuren vid garaget, men nu har dom kommit på det, så husse har satt upp mera nät och höjt på vissa ställen. Så har Sanna bott hos oss en vecka, jag gillar henne jag, fast hon blir inte så glad när jag väcker henne med en blöt slaskig puss på morgonen

. Hon kommer nog en vecka till tror jag. Ja, och nästa söndag fyller jag 1 ÅR, undrar om det blir pannkakstårta eller vanlig, det visar sig.  nääää, nu ska vi nog sova lite så vi blir pigg i mörra. Ha de´bra. Kommer några bilder åsså.

Kallt, tur att mormor kom med filten.Oj, oj, oj, vilket trassel.


RSS 2.0